Видеозаснемане на събития

Видеозаснемане и стрийминг на събития. Заснемането на вашето събитие и излъчването му на живо е нещо изключително важно за съвременния технологичен свят

Видеозаснемане и стрийминг на събития. Заснемането на вашето събитие и излъчването му на живо е нещо изключително важно за съвременния технологичен свят. Това Ви предоставя възможността да достигнете неограничен брой хора. Събитието ви ще достигне до тях както в момента на провеждането, така и след като вече е приключило. Разполагайки със създаден краен продукт готов за продажба, вие може да го препродавате и да печелите от него безброй пъти. Ние сме убедени във възможностите си да разширим вашата аудитория и да се свържете по-добре с нея.

Разбираме колко важно е вашето събитие, затова предоставяме опитен екип, трениран с най-новата техника на пазара. Така и вие може да предложите последните новости и интерактивни решения на вашата аудитория. Разполагаме с огромно количество озвучителна техника, сценично осветление, мултимедии и сглобяеми конструкции за сцени. Благодарение на това, значително да намаляваме разходите ви по тези пера и достигате изключително достъпна цена.

Нашата платформа предоставя огромни възможности

Събитието ви с лекота може да бъде изгледано на всеки настолен компютър, лаптоп, смартфон, таблет, смарт телевизор и тн. Предлагаме комплексна услуга, включваща всичко необходимо вашето впечатляващо събитие да бъде видяно, успешно и запомнящо се.

Създаването на събитие изисква невероятно много работа. Независимо дали сте домакин на малък експертен форум за въпроси и отговори в офиса си или правите всичко възможно и спонсорирате голяма конференция в съвсем различен град, събитията могат да ви предложат измамно висока възвръщаемост на инвестициите – но само ако знаете как да извлечете максимума от всеки събитие, което сте поставили.

Един от най-добрите начини е да го заснемете! Заснемането на вашето събитие на видео е лесен начин да направите вашето събитие продължително и много рентабилен начин за разпространение на осведомеността за марката, ангажираността с нея и авторитета на марката.

Видеоклиповете за събития могат да се използват преди, по време и след събитие, за да засилят вашите промоционални усилия, маркетингова стратегия, усилия за генериране на потенциални клиенти и др.

Основната цел на вашето видео трябва да бъде да улови сърцето, усещането и целта на вашето събитие. Улавянето на това, докато балансирате цялостните съобщения на вашата марка може да бъде трудно. Да не говорим, че самото организиране на събитие е сложно и стресиращо. От избора на правилния софтуер за управление на събития до настройката, представянето и разграждането, добавянето на логистика на заснемането може да изглежда твърде сложно или трудно.

Но ние сме тук, за да ви кажем – не е! Видеозаснемане на събития всъщност е невероятно лесно (с точния екип на ваша страна) и печалбите са огромни.

to top