Трафик към сайт – цени

Предлагаме гарантиран трафик към уеб сайт генериран чрез фейсбук. Използваме безплатната международна независима система за отчитане на кликовете – Bitly.com , която предоставя отлични резултати и не товари допълнително бюджета ви.

Системата отчита в реално време и позволява измерването на кликовете върху неограничен брой линкове. Съдържа 30 дневна статистика за всички линкове в профила, която показва всеки един клик откъде идва като държава и източник. Системата отчита един клик върху един линк само един път от едно устройство независимо колко пъти се кликва върху него. 

Никога не правим промени по вашите заглавия. Публикуваното съдържание е така, както е качено във вашия сайт. Единствено споделяме вашите статии, за да достигнат до по-голяма аудитория и да се изпълнят желаните месечни кликове. 

  • 10 000 клика – 300 лв. без ДДС
  • 50 000 клика – 1350 лв. без ДДС (включена 10% отстъпка)
  • 100 000 клика – 2400 лв. без ДДС (включена 20% отстъпка)
  • над 100 000 клика – по договаряне

Могат да се поръчват различни количества кликове от посочените пакети. Тогава цените се оформят върху базата от най-малкия пакет с различен процент отстъпка в зависимост от заявената бройка. 

Посочените цени са за стандартни новинарски сайтове или блогове с полезно съдържание. За политически кампании цените са по-високи и подлежат на допълнително уточнение в зависимост от желаните резултати.

to top