Трафик към сайт – цени

трафик

Предлагаме гарантиран трафик към уеб сайт генериран чрез фейсбук. Използваме безплатната международна независима система за отчитане на кликовете – Bitly.com , която предоставя отлични резултати и не товари допълнително бюджета ви.

Системата отчита в реално време и позволява измерването на кликовете върху неограничен брой линкове. Съдържа 30 дневна статистика за всички линкове в профила, която показва всеки един клик откъде идва като държава и източник. Разполага с подробни трафик данни. Системата отчита един клик върху един линк само един път от едно устройство независимо колко пъти се кликва върху него. 

Никога не правим промени по вашите заглавия. Публикуваното съдържание е така, както е качено във вашия сайт. Единствено споделяме вашите статии, за да достигнат до по-голяма аудитория и да се изпълнят желаните месечни кликове. 

Пакетни предложения за трафик:

  • 10 000 клика – 1000 лв. без ДДС / 10 стотинки на клик
  • 50 000 клика – 4500 лв. без ДДС (включена 10% отстъпка) / 9 стотинки на клик
  • 100 000 клика – 8000 лв. без ДДС (включена 20% отстъпка) / 8 стотинки на клик
  • над 100 000 клика – по договаряне

Могат да се поръчват различни количества кликове от посочените пакети. Тогава цените се оформят върху базата от най-малкия пакет с различен процент отстъпка в зависимост от заявената бройка. 

Посочените цени са за стандартни новинарски сайтове или блогове с полезно съдържание. За политически кампании цените са по-високи и подлежат на допълнително уточнение в зависимост от желаните резултати.

Всички методи са безопасни за сайта ви и носят гарантиран реален трафик. Не става въпрос за измислени ботове – само реални хора четящи и наистина имащи интерес към вашето съдържание. В зависимост от дължината на текстовете ви и това колко са интересни, читателя сам преценява какъв престой да направи в сайта ви, колко допълнителни статии може да прочете и да генерира бонус импресии. Средното време за престой е различно за всеки сайт. Възможно е да направим тестови трафик на база на който да изчислим ориентировъчни показатели конкретно за вашия сайт.

to top