Изработка и поддръжка на сайт

Създаването и поддържането на сайт е изключително важна част за вашия бизнес. Сайтовете представляват денонощна визитка, портфолио или цял магазин, които работят специално за вас и вашите клиенти.

Независимо дали сте се ориентирали към безплатна система за управлнение на съдържанието (CMS) или цялостно създаване на нова система специално за вас, ние сме готови да осъществим вашето задание. Имаме дългогодишен опит в изработката на всякакви уеб сайтове. Най-популярните типове са личен блог, стандартен блог, информационен портал, новинарски сайт (медиен портал), корпоративен сайт, форум, лендинг страница, онлайн магазин, онлайн услуга, търсачка, социална мрежа и класически уеб портал. Не се притеснявайте да ни попитате всякакви въпроси около бъдещата изработка на сайт.

Поддръжка на уеб сайт е много важна услуга и критично важна за изрядното функциониране на вашия сайт. Това не е само техническа поддръжка, а постоянно следене и подобряване. Правят се регулярни анализи за състоянието на сайта, необходимостта от промени с цел по-добро класиране в търсачките или още известно като SEO – search engine optimization и тн. Възможно е добавяне на цялостното съдържание от наша страна (обновяване на продукти, добавяне на информация или статии). Преработка на съществуващи функционалости или изработка на нови секции също може да се включи към вашата поддръжка. За повече информация се свържете с нас, за да изработим специално предложение за вас.

to top