Фейсбук реклама – цени – Facebook ads

фейсбук реклама

Компанията ни помага за определяне на основните цели на вашия бизнес във Facebook за Фейсбук реклама с отлични резултати . Разработваме цялостен маркетинг план за сайта ви – изготвяне на маркетинг стратегия. Той включва план за съдржанието. Фейсбук реклама – Facebook ads с цел постепенно увеличаване на базата от последователи фенове и клиенти. Професионална поддръжка на фейсбук страница.

Независимо какъв уеб сайт притежавате, рекламата във фейсбук е изключително важна за успеха ви. Гарантираме развитие на вашия онлайн магазин или профилиран бизнес уеб сайт.

Цена за примерни планове на месечна абонаментна фейсбук поддръжка:

Абонаментни плановеОсновенСтандартенПремиум
Брой публикации81630
Минимум достигнати хора100 000200 000300 000
Уредени авторски праваДаДаДа
Цена на пакета650 лв.1105 лв.1950 лв.
Включена отстъпка15%20%
Посочените цени са без ДДС

При желание за поддръжка на инстаграм профил се заплаща допълнително 30% от сумата на избрания абонаментен план за фейсбук, което включва същия брой публикации за инстаграм с правилните размери и оптимизирани с хаштагове.

 • Платена реклама във фейсбук – в месечния абонамент е включено подсилване на публикации до достигане на гарантираните минимални параметри по договор.
 • Ежедневна поддръжка на фейсбук страницата – Определен брой публикации месечно, комуникация с почитателите, дискусии, създаване на тематични постове под формата на снимки, видео и интерактивен текст. Това мотивира феновете на страницата да харесват, коментират и споделят вашите публикации, чрез което ще бъдат видяни от повече хора.
 • Минимум достигнати хора – уникални профили във фейсбук измерени чрез вградената фейсбук статистика (Insights) в рамките на 28 дни.
 • Гарантиран минимум нови фенове във фейсбук страницата. Това са реални хора, потвърдили на самия фейсбук, че желаят да станат ваши последователи.
 • Изработка на кратко видео – слайдшоу от снимки с ефекти и текстове до 30 секунди.
 • Споделяне на публикации от фейсбук в други станици имащи хиляди фенове. Това увеличава трафика към вашата официална фен страница и към сайта ви.

Фейсбук реклама и отчети

 • Oтчетите могат да бъдат проследявани чрез вградената функция за статистика на страниците предоставена от фейсбук.
 • Допълнителни месечни отчети с извадки на коментари от фейсбук страницата (при наличието на такива). Те съдържат препоръки от потребители за подобряването на уеб страницата, споделени проблеми свързани с функционалността и т.н.
 • Авторски права – всички изображения използвани за публикациите са със закупени и уредени авторски права

Други възможности

 • Инстаграм ( Instagram ) – Поддръжка на инстаграм профил, добавяне на публикациите от фейсбук, избиране на подходящи хаштагове, комуникация с последователите и управление на платените реклами в социалната мрежа.
 • Трафик към сайт – Предлагаме допълнителни пакети за генериране на трафик към сайта ви (важи само към новини/статии).
 • Създаване на уникално съдържание (статии) – По желание може да създаваме статии на български език с минимум 300 думи, които да генерират трафик от социалните медии и да се индексира от търсачките. Цената за услугата се определя според тематиката, сложността на текста (при специализирана литература) и количеството поръчани статии.

Научете повече какви са ползите от вашият бранд във фейсбук.

to top