Изработка на мобилно приложение

Създайте Вашето уникално мобилно приложение!

Технологиите постоянно се развиват, а с тях и необходимостта от нови софтуерни решения, които да задържат вниманието на потребителите. По статистика за 2020 година в света има 2.7 милярда активни мобилни телефона и още 1.35 милярда активни таблета.

Средностатистическият потребител поглежда телефона си на всеки 12 минути. От всички потребители по света, 10% гледат телефона си през всеки 4 минути.

Ние използваме мобилните си устройства навсякъде. По статистика 90% от времето потребителите прекарват в различни приложения.

49% от потребителите отварят мобилни приложения над 11 пъти дневно. Потребителите използват средно 30 различни приложения месечно.

Има 3 основни неща, които трябва да се помислят при правенето на приложение. Първото е как потребителите могат да научат за него. Второто е как ще успеем да ги приканим да го свалят и третото е дали ще го използват редовно.

Тези неща на пръв поглед изглеждат елементарни, но реално е доста по-сложно. Примерно на сървърите на Apple за App Store има 2.2 милиона различни одобрени приложения за сваляне. В Google Play Store са 2.8 милиона.

Нашите специалисти са на линия да Ви помогнат както в разработването на самото приложение, така и в популяризирането му.

Операционната система Андроид води iOS спрямо брой приложени. Потребителите в iOS са по-склонни да пазаруват платени приложения, както и да плащат месечни абонаменти за тях. За 2018 година Google Play са генерирали $24,8 милярда, а iOS са генерирали $46,6 милярда. За 2019 година Googple Play имат $29,3 милярда, което е ръст от 18,1%. В App Store има $54,2 милярда приходи, което е ръст от 16,3%

to top