Видеозаснемане на събития

Видеозаснемане и стрийминг на събития. Заснемането на вашето събитие и излъчването му на живо е нещо изключително важно за съвременния технологичен свят. Това Ви предоставя възможността да достигнете неограничен брой хора. Събитието ви ще достигне до тях както в момента на провеждането, така и след като вече е приключило. Разполагайки със създаден краен продукт готов за продажба, вие може да го препродавате и да печелите от него безброй пъти. Ние сме убедени във възможностите си да разширим вашата аудитория и да се свържете по-добре с нея.

Разбираме колко важно е вашето събитие, затова предоставяме опитен екип, трениран с най-новата техника на пазара. Така и вие може да предложите последните новости и интерактивни решения на вашата аудитория. Разполагаме с огромно количество озвучителна техника, сценично осветление, мултимедии и сглобяеми конструкции за сцени. Благодарение на това, значително да намаляваме разходите ви по тези пера и достигате изключително достъпна цена.

Нашата платформа предоставя огромни възможности. Събитието ви с лекота може да бъде изгледано на всеки настолен компютър, лаптоп, смартфон, таблет, смарт телевизор и тн. Предлагаме комплексна услуга, включваща всичко необходимо вашето впечатляващо събитие да бъде видяно, успешно и запомнящо се.

to top